TÜRK TELEKOM İLKOKULU TARİHÇESİ

Okulumuzun yapımına 2004 yılında başlanmış olup daha önceden boş bir arsa olan okulumuzun bulunduğu arazi bir hayırsever tarafından okul yapımı için bağışlanarak yapılan karşılıklı sözleşmeyle Milli Eğitim Müdürlüğümüze devredilmiştir. Okulumuzun yapımını Türk Telekom Genel Müdürlüğü üstlenmiştir.Ancak anlaşma yapılan müteahhitler sözleşme gereklerine uymadıkları için Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından anlaşma feshedilmiştir. Bu şekilde 4 üretici firma değişmiş ve en son üretici firma tarafından tamamlanmış ancak halen var olan bazı eksikliklerden dolayı tam teslim alınamamıştır.Okulumuz 2009 yılında İ.Ö.O olarak hizmete başlamıştır. 2013 YILINDAN İTİBAREN İLKOKUL VE ORTAKUL OLARAK BİNALAR AYRILMIŞ OLUP ANCAK MÜDÜRLÜK TEKTİR.