Türk Telekom İlkokulu

Adres
YAVUZSELİM MAH. KAYIBOYU SK. TÜRK TELEKOM ILKOKULUORTAOKULU BLOK NO 3/1 ÇUBUK / ANKARA
Vizyon
Örnek alınan, saygın akademik, sosyal ve kültürel alanlarda tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirerek Çevresine karşı duyarlı, ülke geleceğine olumlu katkıda bulunabilecek bireyler yetiştirmek. Değişen süreçte kendini gerçekleştirebilen özgür, özgün ve sevgi eksenli özgüven kazanmış bireyler yetiştirmek. Eğitimde kaliteyi artırmak adına öğretmen , öğrenci , veli işbirliğine dayalı yapılandırıcı eğitim modeline uygun mantıksal , kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Ankara Büyükşehir Belediyesi otobüsleriyle ve özel halk otobüsleri aracılığıyla sağlanmaktadır. Kendi hususi araçlarıyla Ankara-Merkezden geliş-gidiş yapan öğretmenlerimiz de bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine yaklaşık 40 km, ilçe merkezine uzaklığı ise 1 km´dir.Okulumuz eski Şabanözü-Orta kavşağından 10 dk yürüme mesafesindedir.