May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÜM ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Mrt

Okul Müdürümüz Osman KARAKUŞ liderliğinde Okul Psikolojik Danışman/Rehber öğretmeni Abdullah ÖZLER, yabancı uyruklu öğrencilerimizin velileri ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantı içeriğinde; okula devam/devamsızlık, Türkçe konuşma ve okuma-yazmanın önemi, temizlik, öğrencilerin bir kısmında görülen şiddet davranışlarının azaltılması, ders etkinliklerinin takibinin yapılması ve veli iletişim bilgilerinin güncel tutulmasına dair konu başlıkları görüşülmüştür. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA VERİMLİ BİR HAFTA GEÇİRDİK. ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ HEM DE DÖNEMİN DEĞERLENDİRDİ.

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Türkiye genelinde "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenlenmiş olup; bu bağlamda  "Yüzüncü Yıl Marşı" oluşturulduğu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yazısı ile bildirilmektedir.

Ekte link adresleri yazılı olan mecralardan, Yüzüncü Yıl Marşına erişim sağlanabilmektedir.

Ara

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Abdullah Özler tarafından öğrenci velilerimize Mahremiyet Eğitimi semineri verildi.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI KUTLADIĞIMIZ BU YILDA  COŞKU DOLU BİR PROGRAM GERÇEKLEŞTİRDİK. CUMHURİYETİ BİZE ARMAĞAN EDEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZLE..

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle okulumuzca düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşünü öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Nice 100 yıllara...

Ekm

Okulumuz Rehber öğretmen/Psikolojik danışmanı Abdullah ÖZLER tarafından 25.10.2023 tarihinde velilerimize yönelik bilinçli teknoloji kullanımı hakkında veli semineri gerçekleştirilmiştir. Seminer içeriğinde Yeşilay'ın konu ile ilgili bilimsel çalışmaları velilerimiz ile paylaşılmıştır. Ailelerin; çocukların yaş ve gelişim düzeyine bağlı olarak hareket etmeleri, sınır koymaları ve internet ortamında çocukların ne tür içeriklerle vakit geçirdikleri konusunda mutlaka bilgi sahibi olmaları özellikle belirtilmeye çalışılmıştır.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanı Abdullah ÖZLER tarafından 27 Eylül-4 Ekim 2023 tarihleri arasında anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerimize rehberlik ve psikolojik danışma servisinin tanıtılması ile ilgili etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 11-15 Eylül 2023 tarihi aralığında gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlerin yer aldığı çalışmalar videoda yer almaktadır.

Eyl

İlköğretim Haftasını okulumuzda coşkuyla kutladık. Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi diliyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim dönemi, okulumuzda büyük bir heyecanla başladı. İlçe Kaymakamımız Sn. Adem KELEŞ, Belediye Başkanı Sn. Baki DEMİRBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Alican KILIÇ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Ali BODUR, 11 Eylül pazartesi günü okulumuz 1.sınıf öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldular. Öğrencilere başarı dileklerinde bulunduktan sonra okulumuz öğretmenlerine de yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar dilediler.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın ortaklaşa planlamış olduğu çalışmalar doğrultusunda, velilerimize yönelik trafik eğitimi ve madde bağımlılığı konularında bilgilendirmeler gerçekleştirilmiştir. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu sunumlardan yararlanılarak gerçekleştirilen trafik eğitimi bilgilendirmesinde dikkat edilmesi gereken hususlara değinilmiştir. Madde bağımlılığı konusunda da özellikle çocuklarımızı, gençlerimizi bu bağımlılıktan korumaya dair aileler olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluların neler olabileceği paylaşılmış, Yeşilay'ın konu ile ilgili hazırlamış olduğu dokümanlardan faydalanılmıştır.