Ara

VELİLERİMİZİ  ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZ HAKINDA BİLGİ ALIYOR,ÖĞRENCİLERİMİZİN AİLELERİNİ DAHA YAKINDAN TANIYORUZ.

Kas

Okulumuzda eğitim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerimizin velileri ile 24.11.2022 tarihinde Perşembe günü bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.Okul Müdürümüz Osman KARAKUŞ,Müdür Yardımcımız Zeynep ÜNSAL ve Okul Rehber Öğretmenimiz Abdullah ÖZLER'in yer aldığı toplantıda; devam-devamsızlık, İYEP ve Uyum Sınıfları, Türkçe öğretimi, temizlik, veli iletişim bilgileri (güncel cep telefonu ve adres  bilgilerinin okula iletilmesi)  gibi konu başlıklarına değinilmiştir.Özellikle yaşanan sorun ve problemler olunduğunda var olan sorunların çözümü konusunda okula bilgi verilmesinin gerekliliği ifade edilmiştir.

Ekm

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Abdullah ÖZLER tarafından velilerimize yönelik "E-ÇOCUK" konulu bilinçli teknoloji kullanımı semineri gerçekleştirilmiştir. Bakanlığımız tarafından belirlenen hedef kapsamında; teknoloji kullanım süreleri, dijital oyunlar, internet ortamında yaşanan istismar süreçleri, siber zorbalık gibi konu başlıklarına değinilmiştir. Velilerimizin de yaşantılarını paylaşıp katılımlarını ortaya koydukları seminer dizilerimiz ilerleyen aylarda da devam edecektir.

Ekm

TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele) çalışmaları kapsamında okulumuz 4.sınıf öğrencilerine yönelik olarak; sağlıklı yaşam, teknoloji ve tütün bağımlılığı konusunda etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Yeşilay tarafından gönderilen broşürler de öğrencilerimize ulaştırılmaktadır.

Haz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında okul koridorumuzda görsellerin yer aldığı sergi yapıldı.

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIĞI ETKİNLİKLERLE İLGİLİ  FOTOĞRAF KÖŞESİ

Nis

TEMİZ ÇEVRE PROJESİ KAPSAMINDA 1/ASINIFI ÖĞRETMENİMİZ FEHMİ ŞAHİN VE ÖĞRENCİLERİ ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DUYARLILIK KAZANMAK İÇİN OKULUMUZ ETRAFINDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPTILAR. ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇALIŞMALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Kariyer rehberliği anlamında öğrencilerimizin meslekler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla, bu hafta okulumuzda Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde Veteriner Hekim olarak görev yapan Yalçın Bekir KILINÇ Beyi ağırladık.Veterinerlik mesleği hakkında öğrencilerimizin yaş ve gelişimine uygun bilgilendirmeler sunulurken öğrencilerimiz de merak ettikleri konuları kendilerine sordular. Mesleki anlamda farklı meslekler hakkında bilgi sahibi olmanın,öğrencilerimizin kariyer gelişimine olumlu yönde bir fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Yapılan çalışmaya destek olarak okulumuza gelen Yalçın Bekir Beye teşekkür ederiz.